ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی

ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی

برحسب

اقامت به همراه ثبت شرکت در مالزی: یکی از راههای بسیار سریع و آسان برای اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و یا اخذ ویزای کار میباشد...

اقامت به همراه ثبت شرکت در مالزی اقامت به همراه ثبت شرکت در مالزی

اقامت به همراه ثبت شرکت در مالزی:

یکی از راههای بسیار سریع و آسان برای اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و یا اخذ ویزای کار میباشد...

 

یکی از متداولترین ساختار شرکت در مالزی ،شرکت های سهامی خاص می باشند که با نام لاتین  (.Sendirian Berhad or Sdn. Bhd) می باشد. این گونه شرکتها می بایست تحت قوانین مصوبه 1965 مالزی در SSM ثبت گردند.

 

با ثبت اینگونه شرکتها شما می توانید اقامت 2 و یاساله مالزی را اخذ نمایید.

 

برخی از خدمات ویژه ای که ما ارائه می کنیم و ایرانیان برای این موارد ما را برای اخد اقامت مالزی و ویزا انتخاب میکنند به شرح زیر است:


شما می توانید هر شرکتی که می خواهید با این ویزا داشته باشید و شغل خود را بدون شریک مالزی به صورت منحصر به فرد و اراده خود مدیریت کنید
ما تمام کارهایی که برای دریافت اقامت و ویزا کاری نیاز داریدرا انجام می دهیم  از قبیل:
ارائه بیزینس پلن ( نقشه و طرح کاری ) به همراه یک لایسنس مخصوص کاری که انتخاب می کنید کلیه جوازهای کسب و شهرداری از طریق ما تهیه و به شما رائه خواهد شد کاری که

سایرین پس از دریافت اقامت و ویزا شما را رها خواهند کرد
ما اقامت کاری مالزی شما را در کمتر از یک ماه به صورت تضمینی دریافت می کنیم
ما به شما یک طرح کاری ویژه با جزئیات هزینه و پرداخت و سرمایه گزاری می دهیم که انشالله در سه سالی که ویزا اقامت مالزی دارید به صورت هدفمند بتوانید از کسب و کار خود درآمد

کسب کنبد و کار خود را ادامه دهید
با دریافت اقامت مالزی با ویزا تجاری  به همسر و فرندان شما نیز ویزا تعلق می گیرد
توجه داشته باشید چنانچه برای تحصیل به مالزی بیاید اجازه کسب و کار ندارید و پس از اتمام تحصیل می بایست کشور را ترک کنید
با گرفتن ویزای تجاری واقامت مالزی که ما برای شما در کمتر از یک ماه میگیریم، شما می توانید:
حساب بانکی افتتاح کنید
به همسر و فرزندان شما ویزا تعلق میگیرد
فرزندان شما حق اقامت و تحصیل در هر رشته و هر مدرسه ای در مالزی را خوهند داشت
شما اجازه خرید آپارتمان، باغ، ویلا، خانه، مغازه و خلاصه کلیه منقولات تجاری اداری و یا شخصی را می توانید خریداری نمایید
همسر شما نیز مانند شما اجازه کار و کسب درآمد و هر گونه فعالیتی را دارد
خود شما و همسرتان اجازه تحصیل و دانشگاه رفتن را خواهید داشت
شما می توانید ماشین شخصی مدل بالای خود را با قیمت ارزان در مالزی خریداری و رانندگی کنید
شما و یا حتی همسرتان به راحتی می توانید موتور سیکلت داشته و برانید
با گرفتن اقامت مالزی و ویزا کاری شما اجازه ازدواج نیز در مالزی دارید با هر شخصی که بخواهید و با ازدواج در مالزی حتی می توانید از دولت نیز حقوق ماهیانه داشته و  به شما برگه

شهروندی نیز ارائه می گردد
با دریاقت اقامت مالزی و ویزای کار مالزی شما می توانید از بانک وام گرفته و با بهره ی بسیار پایین با اقساط طولانی مدت پرداخت نمایید



به شما پیشنهاد می کنیم چنانچه ایده ای برای کسب و کار دارید به مالزی فکر کنید، شما می توانید در یک کشور آزاد، مسلمان و با ثباط از لحاظ اقتصادی نه تنها زندگی با آرامشی داشته باشید

بلکه به خوبی کسب درآمد کنید

هزینه و تعرفه اخذ ویزای تجاری اقامت مالزی
هزینه ثبت شرکت و انجام کلیه امورمالی و اداری برای اخذ یک ویزا تجاری و اقامت 3 ساله مالزی جمعآ 30هزار رینگیت مالزی می باشد
هزینه ثبت شرکت و انجام کلیه امورمالی و اداری برای اخذ یک ویزا تجاری و اقامت 2 ساله مالزی جمعآ 25هزار رینگیت مالزی می باشد


 

 

 

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

مالزی, اقامت مالزی, اقامت, در مالزی, از مالزی, ثبت شرکت در مالزی, مهاجرت به مالزی, اخذ اقامت مالزی, اقامت 2 ساله مالزی, ویزای کار, ویزای کار در مالزی, اخذ ویزای کار, اخذ ویز, اخذ ویزای کار در مالزی, اطلاعات مالزی, مهاجرت, کار, ویزا, ثبت, شرکت, مالزي, ثبت شرکت در مالزي, ویزاي مالزي, ویزاي کار در مالزي, اقامت 3 ساله مالزی, رینگیت, رینگیت مالزی, ثبت شرکت, ویزا تجاری و اقامت 2 ساله مالزی, هزینه و تعرفه اخذ ویزای تجاری اقامت مالزی, ازدواج در مالزی, ویزای کار مالزی

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

2.75