Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/framework/full_page_cache.functions.php on line 133

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 84

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 298
 ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - اقامت مالزی با خرید ملک

اقامت مالزی با خرید ملک

برحسب

مالزی از جمله کشورهایی است که اخذ اقامت آن، منوط به خرید و سرمایه گذاری در املاک نیست و بدون خرید ملک هم می توان اقامت را دریافت نمود. اما برنامه اقامت مالزی خانه دوم که برنامه ای رسمی برای مهاجرت به مالزی است، در حالت خاصی از سرمایه گذاران در املاک مالزی حمایت ویژه ای می کند.

اقامت مالزی با خرید ملک اقامت مالزی با خرید ملک

 

 

به طور معمول در هنگام دریافت اقامت مالزی خانه دوم بدون خرید ملک، لازم است که سپرده ای به مبلغ 300 هزار رینگیت (برای افراد زیر 50 سال) یا 150 هزار رینگیت (برای افراد بالای 50 سال) در یک حساب بانکی به نام فرد متقاضی به صورت سپرده ثابت و به عنوان گارانتی اقامت سپرده گذاری شود. اما در حالتی که فرد متقاضی اقامت، پیش از اقدام برای تشکیل پرونده اقامت مالزی خانه دوم اقدام به خرید خانه در مالزی نماید و ارزش این ملک حداقل یک میلیون رینگیت باشد، هم روند انجام پرونده سریع تر خواهد بود (زیرا فرد متقاضی نشان داده است که از بنیه مالی مناسبی برخوردار است) و هم مبلغ سپرده ثابتی که به عنوان گارانتی اقامت می بایست در حساب بانکی قرار دهد، برای افراد زیر 50 سال به 150 هزار رینگیت و برای بالای 50 سال به 100 هزار رینگیت کاهش پیدا خواهد کرد . البته توجه کنید که ملک می بایست به صورت نقدی خریداری شده باشد و متقاضی بابت وام ملک بدهی بانکی نداشته باشد.

 
Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

اقامت مالزی, دارالترجمه, دارالترجمه مهام, ترجمه, دارالترجمه رسمی, شرایط صدور ویزا, نمونه معرفي نامه براي ويزا, شرایط دریافت دارالترجمه, شرايط ويزا المان, مدارك لازم جهت گرفتن دلار, معرفي نامه به سفارت, مدت زمان اخذ ویزای جمهوری ایرلند, دریافت, ترجمه رسمی, شرایط, انگليسي, قوه قضائیه, املاک مالزی, مالزی خانه دوم, خرید خانه

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

5.00