ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - ثبت شرکت و اخذ ویزای دوساله در مناطق آزاد تجاری

ثبت شرکت و اخذ ویزای دوساله در مناطق آزاد تجاری

برحسب

مزایای ثبت شرکت در منطقه آزاد لابوآن

ثبت شرکت و اخذ ویزای دوساله در مناطق آزاد تجاری ثبت شرکت و اخذ ویزای دوساله در مناطق آزاد تجاری

جزیره لابوآن واقع در قسمت شرقی کشور مالزی به عنوان یکی از مناطق آزاد اقتصادی جهان در حال فعالیت است. مناطق آزاد اقتصادی در دنیا به دلیل بهره مندی از شرایط خاص اقتصادی اعم از معافیت های مالیاتی، تمهیدات خاص بانکی و اعتباری و سهولت تجارت آزاد در عرصه بین المللی همواره مورد توجه تجار و شرکت های بازرگانی بوده است تفاوت عمده شرکت هایی که در مناطق آزاد مالزی ثبت میشوند با ثبت شرکت در مالزی به صورت تجاری که در خارج از مناطق آزاد ثبت می شوند معافیت از مالیات و امکان تجارت آزاد بین کشورهای مختلف دنیا بدون هیچگونه محدودیتی است.
ثبت شرکت در مالزی در منطقه آزاد همان Private Limited با اسامی LTD. و LLC. می باشد که برای ثبت آن حداقل به یک سهام دار و عضو هیئت مدیره نیاز می باشد. این شرکت ها بسته به نوع فعالیت آنها دارای مزایای متفاوتی هستند.
مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد مالزی

مزایای ثبت شرکت در منطقه آزاد لابوآن

  • امکان ثبت شرکت با مالکیت ۱۰۰ ٪ سهام بدون نیاز به شریک بومی
  • اخذ اقامت
  • دریافت ویزا کار
  • حضور در منطقه آزاد لابوآن
  • اخذ ویزای کار مالزی در کمتر از 30 روز
  • به دلیل وجود سیستم مدیریتی متمرکز در لابوان کلیه امور اداری و دولتی به راحتی و سهولت انجام می پذیرد
  • امکان افتتاح حساب بانکی در کوالالامپور نیزوجود دارد
  • امکان ثبت شرکت با نام دلخواه و بدون نیاز به اخذ مدارک خاص
  • امکان افتتاح حساب در بانک های معتبر جهانی و نقل و انتقال پول از هر نقطه از جهان بدون نیاز به گزاراشات مالی

مزایای اخذ ویزای کار در مالزی

اعتبار 2 ساله قابل تمدید با قابلیت اسکان در 11 ایالت و زمین های فدرال در مالزی با امکان گسترش تا شرق مالزی امکان درخواست ویزای وابسته برای اعضای خانواده (همسر، فرزند، پدر، مادر و... ) امکان کار و سرمایه گذاری در مالزی و جاهای دیگر با مالیات بر درآمد شخصی بسیار پایین

 

مدارک مورد نیاز:

در صورت داشتن مدارک کلیه پیگیری های مربوط به جزئیات کار مدارک مانند دریافت کپی برابر اصل و غیره توسط پرسنل ما در مالزی انجام خواهد شد

  • کپی برابر اصل پاسپورت افراد متقاضی و همراهان و درصد سهام افراد
  • تعیین ۲ اسم به ترتیب اولویت برای ثبت شرکت در مالزی
  • تعداد 4 قطعه عکس از متقاضیان به همراه مدارک تحصیلی دانشگاهی و غیر دانشگاهی و سابقه کاری به صورت ترجمه رسمی و با مهر وزارت امورخارجه
  • برگه معرفی حسن سابقه ، مدت زمان افتتاح حساب از بانک به نام شخص متقاضی. با مهر وزارت امورخارجه
  • فیش آب ، برق و یا گاز به نام متقاضی به همراه ترجمه رسمی و با مهر وزارت امورخارجه
  • سند ازدواج و گواهی فرزند، ترجمه رسمی و با مهر وزارت امورخارجه

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد ثبت شرکت در مالزی با ما در تهران با شماره زیر تماس بگیرید:

22491445

شماره فوق شماره دفتر تهران ما میباشد و شما میتوانید با تماس جلسه حضوری بابت دریافت اطلاعات بیشتر را نیز هماهنگ نمایید.

 

 

شماره تلفن همراه 09123833830 برای ساعات غیر اداری

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

ثبت شرکت و اخذ ویزای دوساله در مناطق آزاد تجاری

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

0