ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - اخذ ویزای کار دو ساله از طریق ثبت شرکت

اخذ ویزای کار دو ساله از طریق ثبت شرکت

برحسب

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که سمت و شغل آنها از طرف اداره مهاجرت مالزی تایید شود.

اخذ ویزای کار دو ساله از طریق ثبت شرکت اخذ ویزای کار دو ساله از طریق ثبت شرکت

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که سمت و شغل آنها از طرف اداره مهاجرت مالزی تایید شود.
به طور مثال یک فروشنده و یا یک بازاریاب شامل این ویزا نخواهند شد به دلیل اینکه مردم مالزی قادر به انجام این شغل خواهند بود.
از این رو ما بهترین راهکار را جهت اخذ ویزای کار به شما ارائه خواهیم کرد
اجازه کار حرفه ای DP10 ویزا اجازه کار شناخته شده است این ویزا بالاترین رده از ویزا اقامت مالزی است. این نوع ویزا به "هیئت مدیره شرکت" و برای مدیران سطح بالا در مالزی صادر می شود.
دارنده اجازه کار حرفه ای قابلیت این را دارد که پس گذشت 5 سال اقدام به اقامت دائم مالزی کند دارنده چنین نوع از ویزا نیز مجاز به آوردن یک خدمتکار از هر ملیتی می باشد
اجازه ها و پروانه کار برای مالزی همراه با ۲ سال ویزا مهاجرت به کسانی که شرکت خود را در مالزی تشکیل داده اند صادر می شود.
این نوع از ویزا در رده اجرایی بالا صادرمی شود و به سرمایه گذاران یا کارمندان حرفه ایی که دارای حقوق بالاتر از ۵۰۰۰ رینگت در ماه درآمد دارند تعلق می گیرد.

مدارک مورد نیاز:

کپی پاسپورت افراد متقاضی (و همراهان در صورت نیاز) به همراه مشخص کردن درصد سهام افراد در شرکت
مدارک تحصیلی دانشگاهی و غیر دانشگاهی – ترجمه رسمی همراه با مهر امور خارجه + مهر سفارت ایران
رزومه کاری اعم از پروژه ها ، پروپوزال و ..... شخصی ، شرکتی ، صرفا ترجمه عادی
ترجمه رسمی سند ازدواج همراه با مهر امور خارجه + مهر سفارت ایران در مالزی جهت همسر
ارائه گواهی فرزند صادره از سفارت ایران جهت فرزندان زیر 21 سال
چهار قطعه عکس پاسپورت سایز پشت زمینه سفید برای تمامی افراد متقاضی ویزا
کپی اجاره نامه دفتر کار با صاحب ملک
مدت زمان : سی روز کاری

در این نوع ویزا امکان اخذ اقامت برای تک تک افراد خانواده وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد ثبت شرکت در مالزی با ما در تهران با شماره زیر تماس بگیرید:

22491445

شماره فوق شماره دفتر تهران ما میباشد و شما میتوانید با تماس جلسه حضوری بابت دریافت اطلاعات بیشتر را نیز هماهنگ نمایید.

 

 

شماره تلفن همراه 09123833830 برای ساعات غیر اداری

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

اقامت, اقامت کار در مالزی, کار در مالزی

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

0