Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/framework/full_page_cache.functions.php on line 133

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 84

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 298
 ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - اخذ ویزای ده ساله ، طرح مالزی خانه دوم من (MM2H)

اخذ ویزای ده ساله ، طرح مالزی خانه دوم من (MM2H)

برحسب

مالزی خانه دوم من تنها اقامت رسمی مالزی بوده که مهمترین آیتم آن 10 ساله بودن ویزا بدون پرداخت هرگونه مالیات می باشد که در دو گروه سنی بالای 50 سال و زیر 50 سال قابل دریافت می باشد . با هر شرايط سني و از هر کشوري که براي خانه دوم اقدام کرده باشيد پس از موفقيت در اخذ اقامت مالزي از امتيازاتی نظیر اخذ وام خريد ملک ، 10سال اقامت قابل تمدید بدون محدوديت ، تخفيف خريد يک دستگاه اتومبيل شخصي تا سقف 45% ارزش اتومبيل ، امکان اشتغال پاره وقت متقاضیان 72 ساعت در ماه و ... برخوردار خواهيد شد

اخذ ویزای ده ساله ، طرح مالزی خانه دوم من (MM2H) اخذ ویزای ده ساله ، طرح مالزی خانه دوم من (MM2H)

 

مدارک مورد نیاز:

 

 زیر 50 سال مبلغ واریز 350 هزار رینگت مالزی در سپرده ثابت ، 150 هزار رینگت پس از یکسال قابل برگشت خواهد بود

 بالای 50 سال مبلغ واریز 150 هزار رینگت مالزی در سپرده ثابت ، 50 هزار رینگت پس از یکسال قابل برگشت خواهد بود

 ترجمه سند ازدواج با ترجمه رسمی همراه با مهر امور خارجه + مهر سفارت ایران

 5 قطعه عکس پاسپورت سایز برای هریک از متقاضیان و کپي تمام صفحات گذرنامه

 ترجمه آخرين مدارک تحصيلي دانشگاهی و غیر دانشگاهی همراه با رزومه انگليسي

 ترجمه شناسنامه هاي متقاضیان همراه با ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه

 گواهی عدم اعتیاد و سلامت برای کلیه افراد خانواده – ترجمه رسمی

 ترجمه گواهي موجودي بانکي به مبلغ حداقل 350 هزار رینگت مالزی به معادل ریالی براي افراد زير 50 سال

 ترجمه گواهي موجودي بانکي به مبلغ حداقل 150 هزار رینگت مالزی به معادل ریالی براي افراد بالای 50 سال

 فیش حقوقی حداقل چهار هزار دلار در ماه از سوی یک شرکت خصوصی یا دولتی – ترجمه رسمی

 اسنادی نظير منابع در آمدي ، اجاره نامه ، سودسهام ، سود سپرده بانکي و ترجمه رسمي اسناد املاک

 مدت زمان : چهل روز کاری

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

اخذ ویزای ده ساله ، طرح مالزی خانه دوم من (MM2H), MM2H, ویزای ده ساله, مالزی خانه دوم من

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

4.50