Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/framework/full_page_cache.functions.php on line 133

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 84

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 298
 ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - کلیات اقامت 10 ساله مالزی طرح مالزی خانه دوم من

کلیات اقامت 10 ساله مالزی طرح مالزی خانه دوم من

برحسب

برنامه مالزي خانه دوم من به شهروندان كشورهاي ديگر اين امكان را مي دهد كه بتوانند با همسر و فرزندان خود براي اقامت به مالزي سفر كنند. متقاضيان موفق ابتدا يك دوره ويزاي 10 ساله اخذ خواهند نمود كه بر اساس مدت اعتبار گذرنامه افراد قابل تمديد مي باشد. این اقامت به صورت خودکار قابل تمدید بوده و مزایایی نظیر خرید خودرو با تخفیف و وام مسکن تا سقف 70 درصد و بیمه درمانی را پوشش میدهد. همچنین امکان سرمایه گذاری و تاسیس شرکت را در اختیار متقاضیان قرار میدهد. از طريق شركت ما به عنوان ضامن و حامي براي متقاضيان موفق به مدت ده سال اقامت به صورت ويزاي اقامت اجتماعي (Social Visit Pass) همراه با Multiple Visa - MEV صادر مي‌گردد تا زماني كه تخلفي از سوي دارنده ويزا نسبت به شرايط و قوانين اداره مهاجرت مالزي صورت نگيرد.

کلیات اقامت 10 ساله مالزی طرح مالزی خانه دوم من کلیات اقامت 10 ساله مالزی طرح مالزی خانه دوم من

 

مزایای اقامت خانه دوم:
براي متقاضياني كه در برنامه مالزي خانه دوم من شركت مي‌كنند، امتيازات متنوعي فراهم شده است تا اقامت ايشان در اين كشور مطلوب‌تر و آسانتر گردد. اين امتيازات به شرح زير مي‌باشند:

10 سال اقامت قابل تمدید
تخفیف در شهریه تحصیلی فرزندان
بیمه های درمانی
بهترین تسهیلات و وامهای بانکی
تخفیف ویژه خرید اتومبیل
امکان ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار
امکان اخذ اقامت برای فرزندان مجرد زیر 21 سال
امکان اخذ اقامت برای والدین بالای 60 سال
امکان سرمایه گذاریهای مطمئن در املاک، بورس ،...
مالکیت قطعی املاک خریداری شده

شرایط اقامت خانه دوم:

الف) افرادی که زیر ۵۰ سال :
      •
باز کردن حسابی سپرده ثابت با میزان سپرده 300،000 رینگیت مالزی هستند.
      •
بعد از گذشت یک سال متقاضی می تواند تا مبلغ 150،000 رینگیت مالزی را از حساب خود برداشته تا صرف خرید خانه، ماشین و مستقلات و... و یا در بازار محلی مالزی سرمایه گذاری نماید.
      •
دارنده این ویزا موظف به نگه داشتن حداقل 150،000 رینگیت مالزی در حساب خود از سال دوم به بعد می باشد.

 

ب) افرادی که بالای ۵۰ سال سن دارند:

      • باز کردن حساب بانکی سپرده ثابت با میزان سپرده 150،000 رینگیت مالزی.
      •
دارنده این ویزا موظف هستند که حداقل 100،000 رینگیت مالزی را از سال دوم به بعد و تا زمانی که تحت این ویزا در مالزی زندگی می کند در حساب خود نگه دارد.

بیمه درمانی:
متقاضیان و افرادی که زیر مجموعه آن ها می باشند موظف به داشتن یکی از بیمه های درمانی رایج در مالزی هستند. لیست شرکت های بیمه مورد تایید ، در بانک مرکزی مالزی (www.bnm.gov.my) موجود می باشد.

 

مدارک مورد نیاز:
-
تکمیل فرم های مورد نیاز
-
۶ قطعه عکس متقاضی و کلیه اعضای خانواده
-
كپي تمامي صفحات پاسپورت (حتي صفحات خالي) همه اعضاي خانواده
-
كپي تاييدشده برابر اصل از سند تولد فرزندان
-
رزومه کاری متقاضی (CV) به زبان انگلیسی
-
كپي تاييدشده برابر اصل سند ازدواج (برای افراد متاهل)
-
كپي تاييدشده برابر اصل شناسنامه کلیه افراد خانواده
-
تاییدیه موجودی بانکی برای افراد بالای 50 سال حداقل 100 میلیون تومان و برای افراد زیر 50 سال حداقل 150 میلیون تومان. (جمع موجودی حساب های مختلف شخص متقاضی و همسر وی قابل قبول می باشد.)
-
اسناد در آمدي نظير فيش بازنشتگي، گواهي حقوق، سود سپرده بانکي، اظهار نامه در آمدي، اجاره نامه، سودسهام
و یا مجموع در آمد فرد متقاضي و همسر وي مي بايست بالاي 3 ميليون تومان در ماه (حداقل بصورت مجزا برای 3 ماه گذشته) نشان داده شود.
-
ترجمه رسمی هر نوع سند مالکیت ملک،سهام،... که نشان دهنده تمول مالی متقاضی باشد.
-
كارت بازرگاني و بوروشور شركت تجاري فرد متقاضي (اگر موجود باشد)

توجه: همه مدارك می بایست ترجمه رسمي دفتر اسناد رسمي به زبان انگليسي همراه با كپي مدرك به زبان فارسي ضميمه شود.

 

مراحل انجام:
تهیه و تنظیم مدارک
پرکردن فرم های تقاضا
ثبت و تحویل به وزارت توریست مالزی

در صورت پذرفته شدن درخواست:
۱- ورود به مالزی
۲- بیمه درمانی باز کردن
۳- انجام آزمایشات پزشکی
۴- افتتاح حساب سپرده ثابت

دریافت ویزای ۱۰ ساله خانه دو

 

الف) ما متعهد خواهيم شد تا از طرف شما با امضاي فرم IM12 درخواست نامه شما را به انجام برسانيم. اين فرم به عنوان يكي از ملزومات اداره مهاجرت مالزي است.
ب)  شركت ما به عنوان حامي ملزم به صدور يك نامه تأييد كليه مدارك درخواست كننده براي اداره مهاجرت مالزي خواهد بود.
ج(همچنين، حامي (sponsor)   شما مسئوليت اقامت شما در مالزي را با امضاي يك ضمانت نامه شخصي كه مورد نياز اداره مهاجرت مالزي است برعهده خواهد گرفت.

 

-                  شرکت متعهد میگردد کلیه اطلاعات لازم و مورد درخواست موکل را دراختیار ایشان قرار دهد.

-                  شرکت متعهد میگردد پس از ورود موکل به مالزی به مدت 2 روز جهت خدماتی مانند ترنسفر از فرودگاه، کمک در تعیین محل سکونت، بازکردن حسابهای بانکی، همکاری و همراهی در انجام معاینات پزشکی و اخذ گواهی سلامت و انتقال مبلغ سپرده از ایران به مالزی، سرویس ارائه دهد.

-                  شرکت متعهد میگردد در صورت رد درخواست، مجدداً برای تجدید نظر به اداره مهاجرت مراجعه و تا مرحله نهایی و اخذ تایید وضعیت، پیگیری نماید.

-                  شرکت متعهد میگردد نامه در خواست موکل، مبنی بر دلیل انتخاب مالزی به عنوان خانه دوم را آماده، تنظیم و ارائه نماید.

-                  شرکت متعهد میگردد برای خرید بیمه پزشکی ( که فقط برای متقاضیان زیر 60 سال نیاز است) همراهی نماید.

-                  شرکت متعهد میگردد جهت تاییدیه ویزای MM2H و درج در گذرنامه، خدمات ارائه دهد.

-                  شرکت متعهد میگردد برای خرید یا اجاره خانه (از طریق شخص ثالث / مبلغ اضافی دریافت خواهد شد) خدمات ارائه دهد.

-                  شرکت متعهد میگردد در کسب معافیت مالیات برای خرید ماشین (حتی ازطریق شخص ثالث) همکاری نماید.

-                  شرکت متعهد میگردد تمام فرمهای درخواست برای طرح MM2H را (به عنوان وکیل مالی) تکمیل نماید.

 

 

پیش قرارداد اقامت مالزی طرح مالزی خانه دوم من مفاد قرارداد و تعهدات ما هزینه ها و کلیه اطلاعات

مجموعه ما نماینده یک شرکت مالزیایی ارائه خدمات مهاجرت است. و بدین ترتیب شما میتوانید از طریق ما در ایران با این شرکت ...

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

مالزی خانه دوم من, کلیات اقامت 10 ساله مالزی طرح مالزی خانه دوم من

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

4.50