Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/framework/full_page_cache.functions.php on line 133

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 84

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 298
 ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی

جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی

برحسب

جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی

جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی

جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی

 

عنوان مدت زمان اقامت مدت زمان اعتبار مدارک مورد نیاز مزایا و توضیحات قیمت به رینگیت تمدید
ثبت شرکت SDN BHD اقامت ندارد مادام العمر   مالیات شخصی
اجاره دفتر کار و ملک تجاری
انجام فعالیت تجاری بر مبنای ماهیت شرکت
خرید خط تلفن و فکس
عقد انواع قراردادهای تجاری
امکان باز کردن حسابهای بانکی
امکان دریافت ویزای کار
 
10000 نیاز به تمدید ندارد
ویزای کار شرکتهای منطقه آزاد لابوان مالزی 2 سال 2 سال   فاقد مالیات شخصی

قابلیت اخذ اقامت برای همسر و فرزندان زیر 18 سال به 2 ساله قابل تمدید

بدون ثبت شرکت

امکان باز کردن حساب بین المللی و دریافت کارت های اعتباری

14000 قابل تمدید
اقامت خانه دوم 10 سال 10 سال   تخفیف در شهریه تحصیلی فرزندان

بیمه های درمانی

بهترین تسهیلات و وامهای بانکی

تخفیف ویژه خرید اتومبیل

امکان ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار

امکان اخذ اقامت برای فرزندان مجرد زیر 21 سال

امکان اخذ اقامت برای والدین بالای 60 سال

امکان سرمایه گذاریهای مطمئن در املاک، بورس ،...

مالکیت قطعی املاک خریداری شده

14000 قابل تمدید
اقامت دائم PR نامحدود     داشتن حق اقامت و ماندن در مالزی بدون محدودیت زمانی
امکان راه اندازی هر نوع فعالیت تجاری بدون نیاز به ویزا و مجوز شخصی
حق داشتن مالکیت دائم در هر نقطه از کشور مالزی
التزام به قوانین دولت مالزی و رعایت آن
نداشتن حق رای و هرگونه فعالیت سیاسی
 
85000-125000  
ویزای تحصیلی وابسته به زمان تحصیل وابسته به زمان تحصیل   تحصیل در دوره دیپلم - غیر قابل تمدید
ویزای تحصیلی وابسته به زمان تحصیل وابسته به زمان تحصیل   تحصیل در دوره لیسانس  دانشگاه خصوصی600 دانشگاه دولتی 1600 غیر قابل تمدید
ویزای تحصیلی وابسته به زمان تحصیل وابسته به زمان تحصیل   تحصیل در دوره فوق لیسانس  دانشگاه خصوصی 1000 دانشگاه دولتی 2000 غیر قابل تمدید
ویزای تحصیلی وابسته به زمان تحصیل وابسته به زمان تحصیل   تحصیل در دوره دکتری  دانشگاه خصوصی 1200 دانشگاه دولتی 2500 غیر قابل تمدید
ویزای کار همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری لابوان برای دو نفر 2 سال 2 سال   فاقد مالیات شخصی

قابلیت اخذ اقامت برای همسر و فرزندان 18 سال به صورت یکساله قابل تمدید برای هر دو شریک

ثبت شرکت به نام شما بدون نیاز به شریک مالزیایی

امکان باز کردن حساب بین المللی و دریافت کارت های اعتباری

اقامت برای دو نفر به عنوان دو شریک در شرکت

28000 قابل تمدید
ویزای کار همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری لابوان برای یک نفر  2 سال  2 سال    فاقد مالیات شخصی

قابلیت اخذ اقامت برای همسر و فرزندان تا 18 سال به صورت یکساله قابل تمدید

ثبت شرکت به نام شما بدون نیاز به شریک مالزیایی

تلفن و فکس مجازی به مدت یکسال

امکان باز کردن حساب بین المللی

24000  قابل تمدید
ثبت شرکت و خرید فرنچایز  اقامت ندارد     کاهش ریسک سرمایه گذاری از طریق استفاده از یک برنامه آزمایش شده

عدم نیاز به تدوین برنامه آماده سازی

عدم نیاز به تبلیغات.

کاهش هزینه های جاری به دلیل وجود استانداردهای اجرایی

پشتیبانی فنی و تخصصی توسط ارایه دهنده فرانچایز

 از 45000 بسته به میزان سرمایه  

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای خانه دوم:

6 قطعه عکس 6X4 (برای هر متقاضی)
فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی برای هر متقاضی (در صورتی که گذرنامه کمتر از یک سال از تمدید آن گذشته باشد، کپی از گذرنامه قدیمی هم مورد نیاز است)
گواهی عدم سوء پیشینه (علاوه بر نسخه ترجمه شده، اصل نامه نیز باید ارسال گردد.)
رزومه شخص متقاضی
گواهی مبنی بر وجود حساب سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت، پس انداز یا جاری با سپرده:
§ حداقل 500000 رینگیت برای افراد زیر 50 سال
§ حداقل 350000 رینگیت برای افراد بالای 50 سال
گواهی مبنی بر درآمد ماهیانه 10000 رینگیت (حقوق بازنشستگی، اجاره بهای دریافتی ماهیانه ، سهام و ...)
صورتحساب شخصی گردش مالی سه ماهه آخر
نامه درخواست (از طریق شرکت آماده، تنظیم و ارائه میشود)
سند خرید املاک در مالزی (در صورت وجود)
نسخه ای از گواهی ازدواج (حتی برای درخواست فردی)
کپی شناسنامه تمام صفحات شناسنامه موکل و اعضای خانواده

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

فتوکپی از تمام صفحات پاسپورت مشتری
رسید پرداخت معادل مبلغ حداقل 5000 رینگیت مالزی برای ثبت شرکت پایه.‍ افزایش سرمایه یک میلیون رینگیتی افزایش هزینه را دربر خواهد داشت.
اعلام آدرس محل اقامت مورد نظر در مالزی و آدرس دفتر کار در مالزی (در صورت وجود)
3 نام پیشنهادی و توضیح دلیل نامگذاری برای ثبت نام شرکت جدید که یکی از نامها مورد تایید دولت مالزی باشد.
تعیین زمینه های فعالیت شرکت

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه

پر کردن فرم درخواست مربوط به دانشگاه
کپی تمام صفحات پاسپورت
عکس 6x4 (6 قطعه)
ریز نمرات و مدرک تحصیلی : دیپلم / پیش دانشگاهی/ لیسانس/ فوق لیسانس (ترجمه رسمی)
Proposal (برای کسانی که برای دکترا full research program اقدام میکنند)
اعلامیه بانک مبنی بر موجودی بیش از6000 دلار در حساب خود یا ضامن/ sponsorship letter (ترجمه رسمی یا ترجمه رسمی واحد بین الملل بانک)
پر کردن دو نسخه فرم توصیه نامه اساتید (برای مقطع فوق لیسانس و دکترا)
سابقه کار (برای رشته MBA باید بیش از 2 سال باشد.)
مدارک دیگر (مانند IELTS، ..)
پرداخت مبلغ application fee که نسبت به هر دانشگاه متغیراست و جزو مبلغ دریافتی از دانشجو توسط شرکت نمیباشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای 2 ساله کار

چهار سری فتوکپی از تمام صفحات پاسپورت متقاضی در کاغذ سایز A4 با تایید سفارت ایران در مالزی.
چهار سری از فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی متقاضی به همراه نسخه ی رسمی ترجمه انگلیسی آن با تایید سفارت ایران در مالزی.
چهار نسخه از رزومه به روز شده ی متقاضی با قید تمامی سوابق کاری و تحصیلی و ... ، به همراه امضاء متقاضی در هر صفحه از رزومه.
6 قطعه عکس رنگی جدید متقاضی با زمینه سفید در سایز پاسپورتی.
اعلام آدرس محل اقامت متقاضی در مالزی و ارائه ی قرارداد اجاره خانه به نام او و یا مدرکی که نشاندهنده رسمی محل سکونت ایشان در مالزی میباشد. (در صورتیکه متقاضی ساکن مالزی نباشد، شرکت برای تهیه این مدرک برای متقاضی همکاری مینماید.)
نامه ی تاییدیه از بانک و یا معرفی نامه از یک وکیل. (متقاضیانی که از ایران اقدام میکنند باید نامه را به زبان انگلیسی ترجمه کرده و ارائه دهند. برای متقاضیانی که در مالزی هستند شرکت همکاری لازم را برای تهیه نامه ی تاییدیه خواهد داشت.)
پرداخت معادل مبلغ 14000 (چهارده هزار) رینگیت مالزی برای انجام پروسه و اخذ ویزای کار دو ساله مالزی و ارائه سند پرداختی.
مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم
- تکمیل فرم ارزشیابی و امتیازبندی

توضیحات:

• موارد زیر جز خدمات پس از ثبت شرکت بوده و هزینه آن به صورت جداگانه محاسبه و دریافت می گردد به غیر از مورد ذکر شده در جدول.
• آدرس و خط تلفن یک ساله برای دریافت تماس
• دفترکار مجازی با منشی پاسخگو یکسال
• انحام حواله های شرکت تا سقف یک میلیون دلار در روز

به منظور کسب اطلاعات بیشتر، جلسه حضوری مشاوره و دریافت پیش قرارداد با شماره های زیر تماس بگیرید:
09123833830
02122491445
02128421445
  

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

جدول خدمات مهاجرت به مالزی و اقامت مالزی

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

2.00