Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/framework/full_page_cache.functions.php on line 133

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 84

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 298
 ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - شرایط اخذ اقامت 3 ساله مالزی تحصیل و کار تضمینی

شرایط اخذ اقامت 3 ساله مالزی تحصیل و کار تضمینی

برحسب

شرایط سختی نداره! مدرک تحصیلی بالا نمیخواد حداقل دیپلم مدرک زبان نمیخواد! هزینه هم فقط 9 میلیون تومان قرارداد رسمی و تضمینی

قرارداد رسمی و تضمینی قابل استعلام از سفارت خانه قرارداد رسمی و تضمینی قابل استعلام از سفارت خانه

داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

آشنایی به زبان انگلیسی در حد معمولی بدون نیاز به هیچگونه مدرک خاص

سن بین 18 تا 36 سال

با توجه به اسکان رایگان دانشجویی زوج های جوان فاقد فرزند می توانند هر دو به صورت مجزا ثبت نام کنند و در کنار بهره مند شدن از اسکان دانشجویی در صورت تمایل مسکن مجزا نیز تهیه کنند

(توجه داشته باشید اجاره یک آپارتمان مبله با تمام امکانات مورد نیاز زندگی با بهترین برندهای ژاپنی و انگلیسی از 1000 رینگیت در پایتخت مالزی بدون پرداخت پول پیش امکان پذیر است)

این ویزا به هیچ عنوان شامل ویزا اشخاص وابسته نمی شود بنابراین زوج های جوان که دارای فرزند هستند با این ویزا امکان اخذ ویزای اقامت برای فرزندشان وجود ندارد.

پرداخت مبلغ 500 دلار در هنگام عقد قرارداد و پس از نهایی شدن کار و دریافت ویزا پرداخت 7 میلیون و پانصد هزار تومان

 

توجه داشته باشید بنابر به هر دلیلی ویزا به شما داده نشود کل مبلغ پرداختی شما تا ریال آخر بدون هیچگونه تاثیر نرخ ارز طبق عدد واریزی شما باز پس داده خواهد شد

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

اقامت, تحصیل, اقامت و دریافت حقوق, بورس تحصیلی در مالزی, بورس تحصیلی, بورسیه تحصیلی, تحصیل رایگان در خارج, تحصیل رایگان در مالزی, تحصیل و کسب درآمد, تحصیل و دریافت حقوق, اقامت مالزی و دریافت حقوق, اقامت و درآمد, اقامت تحصیلی و درآمد, درآمد, حقوق hثابت, کار در خارج و دریافت حقوق ثابت, کار در مالزی و حقوق ثابت, کار در مالزی و دریافت حقوق ثابت, اقامت مالزی و کار, اقامت مالزی و تحصیل, اقامت مالزی کار و تحصیل, اقامت 3 ساله, ویزا کار, ویزا تحصیل, ویزا و حقوق ثابت, اسکان رایگان, اسکان دانشجویی رایگان, تحصیل رایگان, خابگاه دانشجویی رایگان, خوابگاه دانشجویی رایگان, تحصیل در خارج و اسکان رایگان, شرایط اخذ اقامت 3 ساله مالزی تحصیل و کار تضمینی

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

0