ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز

برحسب

بورس تحصیلی در مالزی, بورس تحصیلی,بورسیه تحصیلی,تحصیل رایگان در خارج,تحصیل رایگان در مالزی,تحصیل و کسب درآمد,تحصیل و دریافت حقوق,اقامت و دریافت حقوق,اقامت مالزی و دریافت حقوق,اقامت و درآمد,اقامت تحصیلی و درآمد,اقامت,تحصیل,درآمد,حقوق hثابت, کار در خارج و دریافت حقوق ثابت, کار در مالزی و حقوق ثابت,کار در مالزی و دریافت حقوق ثابت,اقامت مالزی و کار,اقامت مالزی و تحصیل,اقامت مالزی کار و تحصیل,اقامت 3 ساله, ویزا کار,ویزا تحصیل,ویزا و حقوق ثابت,اسکان رایگان,اسکان دانشجویی رایگان,تحصیل رایگان,خابگاه دانشجویی رایگان,خوابگاه دانشجویی رایگان,تحصیل در خارج و اسکان رایگان,دوره های آموزشی.دوره های آموزشی اقامت 3 ساله مالزی با اسکان رایگان و حقوق تضمینی,مدارک مورد نیاز,مدارک مورد نیاز اقامت,مدارک مورد نیاز اخذ اقامت,مدارک مورد نیاز تحصیل در خارج

مدارک مورد نیاز مدارک مورد نیاز

o      پر کردن فرم درخواست  ، رشته در خواستى ، كه در قرارداد عنوان شده است

o      کپی تمام صفحات پاسپورت ، حتى صفحات خالى، با تاريخ اعتبار حد اقل ١٨ ماهه .

o      6 قطعه عکس رنگی 4*6  با زمینه آبی.

o      ترجمه رسمى  به زبان انگلیسی، اصل و کپی تایید شده ریز نمرات و مدرک تحصیلی.

o      دیپلم / پیش دانشگاهی/ لیسانس/ فوق لیسانس (ترجمه رسمی مى بايست به تائيد دادگسترى و وزارت امور خارجه ايران برسد)

o      سابقه کار ( در صورت وجود )

o      مدارک تکمیلی دیگر (مانند  IELTS در صورت وجود)

-        موکل متعهد میگردد که مبلغ 500 (پانصد) دلار امریکا به صورت نقدی در حين عقد قرارداد به نماینده ی شرکت در ایران بپردازد و رسید دریافت نماید.

-        موكل موظف است در طول زمان اقامت خود در مالزى ، طبق برنامه در محل كار و محل تحصيل  حضور پيدا كند و عدم حضور موکل منجر به باطل

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

اقامت, تحصیل, اقامت و دریافت حقوق, بورس تحصیلی در مالزی, بورس تحصیلی, بورسیه تحصیلی, تحصیل رایگان در خارج, تحصیل رایگان در مالزی, تحصیل و کسب درآمد, تحصیل و دریافت حقوق, اقامت مالزی و دریافت حقوق, اقامت و درآمد, اقامت تحصیلی و درآمد, درآمد, حقوق hثابت, کار در خارج و دریافت حقوق ثابت, کار در مالزی و حقوق ثابت, کار در مالزی و دریافت حقوق ثابت, اقامت مالزی و کار, اقامت مالزی و تحصیل, اقامت مالزی کار و تحصیل, اقامت 3 ساله, ویزا کار, ویزا تحصیل, ویزا و حقوق ثابت, اسکان رایگان, اسکان دانشجویی رایگان, تحصیل رایگان, خابگاه دانشجویی رایگان, خوابگاه دانشجویی رایگان, تحصیل در خارج و اسکان رایگان, مدارک مورد نیاز, مدارک مورد نیاز اقامت, مدارک مورد نیاز اخذ اقامت, مدارک مورد نیاز تحصیل در خارج, دوره های آموزشی.دوره های آموزشی اقامت 3 ساله مالزی

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

3.00