Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/framework/full_page_cache.functions.php on line 133

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 84

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/newvak/public_html/immigration/lib/vivvo/vivvo_lite_site.php on line 298
 ویزای کار اقامت و ثبت شرکت در مالزی - مراحل اخذ اقامت تحصیلی و کار تضمینی مالزی

مراحل اخذ اقامت تحصیلی و کار تضمینی مالزی

برحسب

بورس تحصیلی در مالزی, بورس تحصیلی,بورسیه تحصیلی,تحصیل رایگان در خارج,تحصیل رایگان در مالزی,تحصیل و کسب درآمد,تحصیل و دریافت حقوق,اقامت و دریافت حقوق,اقامت مالزی و دریافت حقوق,اقامت و درآمد,اقامت تحصیلی و درآمد,اقامت,تحصیل,درآمد,حقوق ثابت, کار در خارج و دریافت حقوق ثابت, کار در مالزی و حقوق ثابت,کار در مالزی و دریافت حقوق ثابت,اقامت مالزی و کار,اقامت مالزی و تحصیل,اقامت مالزی کار و تحصیل,اقامت 3 ساله, ویزا کار,ویزا تحصیل,ویزا و حقوق ثابت,اسکان رایگان,اسکان دانشجویی رایگان,تحصیل رایگان,خابگاه دانشجویی رایگان,خوابگاه دانشجویی رایگان,تحصیل در خارج و اسکان رایگان,دوره های آموزشی.دوره های آموزشی اقامت 3 ساله مالزی با اسکان رایگان و حقوق تضمینی,مدارک مورد نیاز,مدارک مورد نیاز اقامت,مدارک مورد نیاز اخذ اقامت,مدارک مورد نیاز تحصیل در خارج,مراحل اخذ اقامت تحصیلی و کار تضمینی مالزی

مراحل اخذ اقامت تحصیلی و کار تضمینی مالزی مراحل اخذ اقامت تحصیلی و کار تضمینی مالزی

مرحله اول:

١. عقد قرارداد و پرداخت مبلغ اوليه پانصد دلار امریکا نقدی و دریافت قرارداد و رسید .

* قرارداد در ايران مى بايست به امضاى نماينده شركت و مسئول امور مالى شركت  برسد.

٢. اعلام زمانهاى مصاحبه تلفنی و اسکایپی به موکل و انجام مصاحبه ها.

*  در صورت عدم قبولى در مصاحبه ها ،  فسخ قرارداد و عودت كامل پيش پرداخت .( ارائه اصل قرارداد و رسیدهای مبالغ پرداختی، در صورت عدم موفقیت در مصاحبه ها جهت بازپس گیری مبلغ پانصد دلار الزامیست و شرکت در مقابل فقدان این دو سند مسئولیتی را برعهده نمیگیرد).

مرحله دوم:

٣. موفقيت در مصاحبه ها و اخذ پذيرش قطعى .

٤. پرداخت الباقى مبلغ قابل پرداخت. 7،500،000 (هفت میلیون و پانصد هزار) تومان و رائه کپی فیش بانکی به شرکت.

٥. ارسال اصل مدارك به مالزى توسط شرکت.

٦. شروع مراحل ادارى اخذ تاييديه  ويزاى دانشجويى

٧. ارسال تاييديه به ايران جهت مراجعه موکل به سفارت مالزى در ايران.

٨. دريافت ويزا و اعلام زمان ورود به مالزى از طرف موکل .

٩. ورود به مالزى ، ترنسفر فرودگاهى به خوابگاه.

 

١٠. شروع برنامه كارى و تحصیلی .

Share on:

بانک اطلاعات اقامت مالزی

ما به نمایندگی بزرگترین شرکت خدمات مشاوره اقامت مالزی، خدمات تضمینی با قرارداد رسمی به صورت فارسی و انگلیسی ارائه می نماییم.
  • اقامت دائم مالزی
  • ثبت شرکت
  • ویزای کار دو ساله
  • اقامت خانه دوم مالزی
  • ویزای تحصیلی در مقطع دیپلم
  • ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی در مقطع دکتری
  • ویزا کار برای یک نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • ویزا کار برای دو نفر 2 ساله همراه با ثبت شرکت در منطقه آزاد معاف از مالیات
  • خرید فرانچایز

با توجه به حضور کارشناس مستقیم شرکت مالزی در تهران قیمت ها فقط تا پایان آبان ماه شامل تخفیف می باشند

تلفن تماس: 09123833830

اخذ اقامت مالزی ، ثبت شرکت و کلیه خدمات ما تضمینی است

در صورتی که تحت هر شرایطی کار دلخواه شما انجام نشود کل مبلغ پرداختی به شما باز پس داده خواهد شد. سال ها تجربه ، اعتبار و قرارداد رسمی در دفتر تهران از مزایای منحصر به فرد ما میباشد.


اقامت مالزی مشاوره حضوری
  • ارسال به دوستان ارسال به دوستان
  • نسخه چاپی نسخه چاپی
  • نسخه ساده نسخه ساده

Tagged as:

اقامت, تحصیل, اقامت و دریافت حقوق, بورس تحصیلی در مالزی, بورس تحصیلی, بورسیه تحصیلی, تحصیل رایگان در خارج, تحصیل رایگان در مالزی, تحصیل و کسب درآمد, تحصیل و دریافت حقوق, اقامت مالزی و دریافت حقوق, اقامت و درآمد, اقامت تحصیلی و درآمد, درآمد, کار در خارج و دریافت حقوق ثابت, کار در مالزی و حقوق ثابت, کار در مالزی و دریافت حقوق ثابت, اقامت مالزی و کار, اقامت مالزی و تحصیل, اقامت مالزی کار و تحصیل, اقامت 3 ساله, ویزا کار, ویزا تحصیل, ویزا و حقوق ثابت, اسکان رایگان, اسکان دانشجویی رایگان, تحصیل رایگان, خابگاه دانشجویی رایگان, خوابگاه دانشجویی رایگان, تحصیل در خارج و اسکان رایگان, مدارک مورد نیاز, مدارک مورد نیاز اقامت, مدارک مورد نیاز اخذ اقامت, مدارک مورد نیاز تحصیل در خارج, حقوق ثابت, مراحل اخذ اقامت تحصیلی و کار تضمینی مالزی, دوره های آموزشی.دوره های آموزشی اقامت 3 ساله مالزی

مهاجرت به مالزی ویزا کار ویزا تجاری مالزی

ارزیابی این خبر

0